Улови момента

Снимки: 

Първият градски кросоувър в гамата на Renault бе представен официално на автомобилното изложение в Женева през тази година. В България, неговото представяне ще бъде през май месец на официален тест драйв.

Иновативният за марката модел черпи вдъхновение от концепцията Captur, от който Renault е пренесъл духа, дизайна и самото име. Новата дизайнерска линия се възприема като непретенциозна, изнесената напред позиция на скосеното челно стъкло подчертава динамичното му излъчване.
Комбинацията на компактните му обеми, повдигнат просвет, колела с голям диаметър и странични прагове, ще му позволят да се справи с всеки аспект от ежедневното шофиране. Renault Captur ще бъде лесен за персонализиране, като особено силно се откроява двуцветната окраска, която създава атрактивен контраст между покрива и колоните, и останалата част от купето.
Независимо от компактните си размери (дължина 4,12 м), Renault излъчва усещане за интериорно пространство, което е подкрепено от изтеглената напред позиция на челното стъкло и неговите щедри интериорни размери.
Ексклузивното цветно купе е приятно и релаксиращо и това първо впечатление се подсилва от набор от интериорни решения за персонализиране, основани на избора на цветове и мотиви за различните облицовъчни решения в интериора.
Renault Captur може да се похвали също със специфичните и грижещи се за комфорта решения, присъщи на MPV като например висока позиция на водача, голям багажник, модуларен интериор и иновативни решения за съхранение на предмети.
Наличен ще е и новият, вграден в таблото, Renault R-Link сензорен таблет, плюс система, която се състои от шест високоговорителя, Bluetooth, аудио стрийминг и Arkamys Hi-Fi звук.
Renault Captur е базиран на платформата на новото Clio, определяна като една от най-добрите в В-сегмента.
Предлаганите за модела бензинови и дизелови двигатели се възползват от най-новите технологии на Renault, и ще осигурят най-добрите в класа разход на гориво и емисии CO2, като най-ниският показател ще е 96 г/км.
Renault Captur ще се произвежда в завода на Renault във Валядолид, Испания.

Коментирай