Tuningwerk тунингова новата версия на BMW M135i

Немската тунинг компания Tuningwerk направи сериозни подобрения по наскоро появилата се серия M135i.

Вътрешността на двигателя е тотално променена. Сменени са валове, биели, бутала и са направени куп други подобрения по двигателя, които влияят на неговата мощност. Частите са по-здрави и леки, като по този начин се намалява теглото на агрегата. Турбината също е модифицирана, добавен е и по-голям интеркулер. След всичко това мощността скача от 360 к.с. на 450 к.с. Накрая се прави мапинг, който има за цел да обучи двигателя с новите подобрения.

От Tuningwerk са помислили и за изпускателна система, тук тя е на Akrapovic, а звукът е повече от убийствен.

За къде е един мощен автомобил без добри спирачки. Спирачните апарати са заменени с по-големи, за да могат да служат вярно на вече мощното купе. Ходовата част също е подсилена, а окачването е спортно, като снижава автомобила с 30 мм. Предният мост е оборудван с гуми Dunlop 245/40 R18, а задният с 265/35 R18.

Интериорният дизайн подчертава спортните амбиции на Tuningwerk M135i. Седалките са спортни на Recaro и могат да се регулират и по височина, при това електронно. В купето има опция да се добави ролкейдж. За да се подобри динамиката на автомобила задния ред седалки е напълно изкормен. В интериора има присъствие на карбон и алкантара, които допълнително подчертават спортния дух на M135i.

Коментирай