Този уикенд стартира втория кръг по драг рейсинг

Писта “Бършейн” не се намира в Турция и не е построена от Сюлейман Великолепни. Тя е позиционирана почти в центъра на България и се намира в близост до Сливен. На 31.05 и 01.06 на същата тази писта ще се проведе втори кръг от националния шампионат по драг рейсинг към БФАС.

И този път отново се очакват гости от чужбина, като техния транспорт е осигурен от организаторите на събитието - Сливен “Драг Тийм”.

Българските професионални отбори също се очаква да направят демонстрация на мощност в отговор на новия абсолютен рекорд, поставен от отбора на “Хеед Ауто” на изминалия първи кръг в с. Кондофрей.
Шоуто на четири колела започва в събота 31-ви от 13:00 часа, когато са тренировките и всеки желаещ ще има възможност да изпробва силите на личния си автомобил. В неделния ден от 08:00 часа ще се проведат квалификациите, а същинската част на състезанието ще започне в 10:00.

От тази година има и нови класове за мотоциклети, които видяхме вече на Кондофрей. Ще има и екзотични суперавтомобили, които допълнително ще покачат адреналина и интереса на хилядите фенове. Очакваме ви!

Коментирай