Свържи се със Stepway

Няма да крием, че новата Dacia Logan MCV Stepway е народен и достъпен автомобил. Пишем й пълно шест за цена/качество и икономични двигатели. Това е автомобил, който задоволява нуждите на всеки втори работещ българин, здраво стъпил на земята. Горещо го препоръчвам и на младите семейства с по 2-3 деца. Освен огромното вътрешно пространство, в новата Dacia Logan MCV Stepway има и голям багажник със защитна преградна мрежа. В него има място освен за цялата покъщнина и за един прекрасен сладък домашен любимец с размерите на човек :)

Dacia Sandero разполага с новотехнологичната аудио-навигационна система MediaNav, вградена в централната конзола, с голям сензорен екран с диагонал от 7 инча (18 cm). Тя разполага с радио и Bluetooth технология, за да слушате любимата си музика от портативни устройства през аудиосистемата на автомобила или да телефонирате със свободни ръце. Системата предлага навигация с изключително удобно управление и възможност за изглед 2D и 3D-птичи поглед. Входовете за USB и AUX на централната конзола и управлението от волана допълват това оборудване.

Най-яката част обаче идва от WiFi връзката в автомобила. Да правилно сте прочели :) Всеки закупил Dacia Logan MCV, Sandero, Lodgy или Dokker със Stepway оборудване до края на този месец август, получава подарък – мобилен интернет и таблет от Vivacom. И това ако не е яко, здраве му кажи. Така децата ви ще си се занимават спокойно на задния ред седалки, а вие ще имате възможност да се насладите на пътуването с новата Dacia Logan MCV Stepway.

Коментирай