Стана известна новата Octavia

Новата Skoda Octavia е автомобил от най-висок клас във всяко едно отношение. Новата Octavia Scout вече допълва гамата на третото поколение Octavia. Известни са ни още комби версията и същата 4х4, RS и G-TEC. На разположение на клиентите са и екологично съобразната Octavia GreenLine и топ модификация на Skoda Octavia L & K. В периода от януари до август продажбите на бестселъра в Западна Европа са се увеличили с 41,4% в сравнение със същия период на миналата година, като са отбелязани нови рекордни продажби в много страни из целия свят.

От въвеждането на третото поколение на модела в началото на 2013 г., Skoda вече е доставила до клиенти повече от 344 000 автомобила Octavia и Octavia комби. Освен това, новата Skoda Octavia е един от най-награждаваните автомобили в своя клас, като в сравнителни тестове е постигнала победи и над много премиум марки.

 

"Третото поколение на Skoda Octavia поставя нови стандарти по отношение на пространство, качество, дизайн, технология и съотношение цена - качество", казва каза Вернер Айхорн, член на борда на директорите в Skoda за маркетинг и продажби. "Моделът Octavia показва силата на марката като важен стълб в нашата международна стратегия за растеж. Напълно уверени сме, че новата Skoda Octavia ще продължи да се утвърждава през идните години и ще спечели нови потребителски групи по целия свят." 
 

Коментирай