Renault представи сензационния Talisman, Zoe и Megane GT

Големият и луксозен Talisman предлага един от най-удобните интериори в класа си и невероятното багажно пространство от 608 л. В оборудването прави впечатление 7-инчов чувствителен на допир екран и паркинг асистент. Безспорно най-вълнуващото му предимство обаче са четирите завиващи колела, които осигуряват повече безопасност при високи скорости и повече маневреност при ниски.

На щанда на марката не пропускайте и съвсем новия Megane GT, който издига Renault до полагащото му се място като сериозен претендент за разпределение на продажбите в компактния клас.

На щандa на Renault посетителите на Софийския автосалон могат да видят не само най-новите достижения на французите при двигателите с вътрешно горене, но и премиера на изцяло нов за България електромобил – второто поколение на симпатичното Zoe.

Новото Zoe може да измине до 240 км с едно зареждане – значителна стъпка напред спрямо предшественика си. Електромобилът струва под 60 хил. лв. срещу, които получавате изцяло екологичен модел и нулеви вредни емисии при ауспуха. Новото Zoe разчита и на нова система за зареждане на батериите, която позволява това да става по-бързо дори в домашни условия. От Renault изчисляват, че за едно минута зареждане се осигурява около 1 км пробег. Пълният заряд на Zoe ще се отрази на сметката ви за ток с не повече от 5 лв., уверяват от френската компания, което е забележително за пробег от над 200 км.

Renault осигурява за тест драйв след предварително записване на щанда част от гамата си, включително модерния кросоувър Kadjar и електрическото Zoe.

Коментирай