Range Rover SV Autobiography

Land Rover официално представи Range Rover SVAutobiography, добавяйки още повече лукс, динамика и изтънченост на дизайна. 
 
 
Това творение успяхме лично да видим на международния автомобилен салон в Ню Йорк,  където главният дизайнер и творчески директор на Land Rover Джери Макгавърн сподели: „С модела SVAutobiography се възползвахме от възможността да оптимизираме луксозното изпълнение и прецизност на Range Rover, като същевременно да предоставим прекрасни детайли, значително подобряващи удоволствието на клиента от флагманския ни автомобил.“
 
 
Произвеждан изцяо в техническия център Special Vehicle Operations (SVO) във Великобритания, SVAutobiography предлага уникални подобрения на екстериорния дизайн, ексклузивен премиум кожен интериор с уникални покрития на оборудването и за първи път допълнителната възможност за 5,0-литров двигател V8 с компресор суперчарджър и мощност 550 к.с. В резултат на това SVAutobiography е най-луксозният и мощен Range Rover в серийно производство в успешната 45-годишна история на модела. 
Range Rover SVAutobiography, заедно с обновената гама модели Range Rover за 2016 г. ще бъдат пуснати в продажба през лятото на 2015 г.

Коментирай