Първи снимки на Infiniti Q30 Concept

Първите снимки на дългоочакваната концепция на Infiniti - Q30, вече са публикувани в интернет пространството. Infiniti Q30 Concept ще дебютира на автомобилното изложение във Франкфурт, само след броени дни.
Q30 Concept изразява визията за модерен дизайн на компактен автомобил Infiniti, насочен към ново поколение изискани клиенти. Концепт версията олицетворява стремежа на Infiniti да предостави впечатляващ дизайн, иновативни материали с прецизен завършек и отдадена майсторска изработка, като същевременно провокира радикална промяна в сегмента на луксозните компактни автомобили.
Формата на Infiniti Q30 Concept съвсем съзнателно избягва категоризиране – не е купе, хечбек или кросоувър, а съчетание от трите стила. Автомобилът е създаден за по-младите клиенти, които търсят алтернатива на традиционните луксозни компактни автомобили и са готови да разчупят установените норми.
Infiniti твърдо вярва, че сливането на динамичната конструкция и спортния дух на купе, пространството на хечбек и по-издигнатата позиция на кросоувър ще допадне на тези клиенти.
Дизайнерският език на Q30 Concept отразява визията на марката да предоставя нови измерения на дизайна, материалите, завършека, майсторската изработка и динамиката.
Q30 Concept представлява следващият етап от агресивната стратегия за навлизане на марката Infiniti в нови луксозни сегменти.

Коментирай