Premium Rally София - Св. Влас с парти в клуб Планет

Ако вторник вечер сте минавали покрай култовото столично заведение Планет, няма как да не сте забелязали множеството ексклузивни автомобили, паркирали пред заведението. Въпреки дъждовното време, официалното откриване се състоя. Участниците за сезон 2014 в българския вариант на Gumball 3000, както и десетки видни личности от бизнеса и шоубизнеса уважиха мероприятието с присъствието си. Допълнително настроение внесе младата поп изпълнителка Михаела Филева.

Остава по-малко от месец до старта на сезон 2014 в Премиум Рали София - Свети Влас, който ще се състои на 12 юни 2014 от 10:00 ч., при централния вход на Paradise Center София.
Не забравяйте, че всеки снимал се с автомобилите, изложени в Paradise Center Sofia и изпратил снимката на premiumrally@gmail.com до 5 юни, може да спечели почивка за двама това лято в Dinevi Resort, Свети Влас.
Очакваме Ви на следващото парти в столичния клуб TEQUILA на 21 май (сряда) от 23:00ч., където можете да видите участващите автомобили в сезон 2014!

Премиум Рали София - Св. Влас сезон 2014 се организира със съдействието на Чистота Комфорт - Професионално почистване, Sin City - клубът на елита, Partners - оторизиран дилър на 3M за България и Paradise Center. Наградите за победителите в новия сезон са любезно предоставени от MM Group и VILNER – Your Style Inside.

Коментирай