Премиум Рали София - Св. Влас обяви маршрута за сезон 2014

Снимки: 

Юни месец ще е по-интересен за 40 щастливци избрани да участват в таз годишното издание от българския еквивалент на Gumball 3000. Ето, че дойде време екипът на Premium Rally Sofia – Saint Vlas да сподели информация за новия маршрут и дати за сезон 2014. Събитието ще се проведе от 12 Юни до 15 Юни 2014 и жителите на следните градове ще бъдат обезпокоявани от рев на мощни автомобили: София (Старт) - Серес - Сандански - Пловдив - Свети Влас (Финал). Очаквайте буреносни партита по всички главни спирки в най-атрактивните заведения като Planet La Dolce Vita, Planet Yacht, Sin City, Piano Bar Faces и др. Отборите ще премерят конски сили на три писти. Една, от които е в южната ни съседка Гърция, а именно в гр. Серес.

Квотата от 40 допустими отбора е вече наполовина запълнена от миналогодишни участници и техни приятели ентусиазирани след разказите от изминалия сезон 2013. Така че, в случай, че сте решили да се присъедините в ралито този сезон, сега е моментът да „дадете газ“ и да посетите официалния им сайт: www.premiumrally.com

Победителите в уличното рали през 2013 с автомобил Chevrolet Camaro SS, тази година са се подготвили с неговия нов и по-мощен събрат – ZL1. Освен тях доста от миналогодишните участници ще ни изненадат с нови още по-атрактивни автомобили, някои от които дори единствени бройки за България! С нетърпение очакваме новия сезон и ще следим всичко случващо се около събитието.

Допълнителна информация относно къде и кога точно може да засечете кордона от луксозни автомобили може да разберете на www.premiumrally.com или facebook страницата им.

Коментирай