Премиум Рали 2016 наближава!

Броени месеци ни делят от старта на едно от най-вълнуващите събития за годината - Премиум Рали София - Свети Влас. Превърнало се в традиция, за четвърта поредна година ралито съчетава атрактивни изпитания за отборите, тематични партита и завладяващи дестинации по време на маршрута през сезон 2016. 
Официалният старт на Премиум Рали София - Свети Влас ще се състои на 10.06.2016г. в един от най-популярните черноморски курорти в България – Свети Влас като на предишния ден участници и приятели на Ралито ще „подгреят" на обещаващо Старт Парти. В четиридневното пътешествие, което стартира от Марина Диневи, ще се включат автомобили като Porsche Turbo S TechArt, Nissan GTR Black Edition, AUDI RS7 Dynamic +, Bentley Continental GT S, SL AMG, както и такива, които са единични бройки за България, но тях ще запазим в тайна до началото на събитието.  
Тазгодишното рали ще премине през град Велинград, където любителите на мощните и атрактивни автомобили ще имат възможност да им се насладят отблизо. От там отборите ще потеглят към град Разлог,  за да изпитат удоволствието от неустоимите гледки и удобства, които предлага комплекс „Пирин Голф и Кънтри Клуб", след което маршрутът ще ги отведе до писта Серес в Гърция, за да покажат и премерят възможностите на суперавтомобилите и шофьорските си умения. След изпитанията на писта Серес отборите ще се отправят към град Солун, а там организаторите са подготвили тематично парти по повод посещението на Премиум Рали София-Свети Влас в града. На връщане към България водачите на суперавтомобилите ще преминат през град Сандански, а финалът, който ще включва специално шоу за всички фенове на адреналина и мощните автомобили,  ще се състои в град София пред хотел „Маринела" на 13.06.2016г.   
 
Официални партньори на Премиум Рали София – Свети Влас тази година са Motobul, Orlen oil, Eurolink, Хотел „Маринела" София, „Пирин Голф", Boutique Room 11 и Asset.  
 
За четвърта година Премиум Рали София – Свети Влас апелира за толерантност на пътя и разумно шофиране. 
За участие и повече информация: www.premiumrally.com

Коментирай