Peugeot показа чувственост с новото 108

На автомобилния салон в Женева предстои да видим и новото Peugeot 108. Малкият градски автомобил последва дизайнерската линия на своите по-големи събратя - 508 и 308. Компактен и гъвкав към градската среда, новият Peugeot 108 се отличава и с модерен дизайн.

Peugeot 108 предлага възможност на клиента да притежава уникален автомобил. Всеки може да избира между хечбек или силует с подвижен покрив. И тук, както е при Opel Adam, ще можете да персонализирате своя автомобил – екстериор, интериор, брой врати, цветове и т.н.

Новият Peugeot 108 се превръща в огледало на смартфона на потребителя благодарение на неговия голям сензорен екран, притежаващ функцията Mirror Screen, включваща нови възможности за свързване с MirrorLinkTM и AppInCar. Новият представител на марката е високо оборудван. Ще има опция за камера за задно виждане, климатроник, безконтактен достъп и стартиране на автомобила.

Модерен и с много таланти, новият Peugeot 108 не забравя и най-важните качества за сегмента. Той се придвижва в града благодарение на неговата компактност и пъргавост. 108 е изключително икономичен благодарение на новите 3-цилиндрови двигатели.

Коментирай