Печелете с Premium Rally Sofia – Saint Vlas

Искате ли това лято да спечелите почивка за двама в Dinevi Resort, Свети Влас? Ако вашият отговор е да, то трябва да изпълните едно елементарно условие – да се снимате до автомобилите на Premium Rally Sofia – Saint Vlas и MMAuto и да изпратите вашите снимки на premiumrally@gmail.com.

Ако скоро сте се разхождали в Paradise Center Sofia, то няма как да не сте забелязали на двата главни входа Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder и Range Rover Sport Supercharged Autobiography. Предлагаме на желаещите да побързат, тъй като томболата е до 5 юни. Повече информация ще откриете на Facebook страницата www.facebook.com/premiumrally

Остава един месец до старта на Premium Rally Sofia – Saint Vlas, който ще се състои на 12 Юни 2014 от 10:00 ч. при централния вход на Paradise Center Sofia. Там ще можете да видите всичките суперавтомобили на едно място, които са с приличната обща мощност от 20 000 к.с. Част от тях са Aston Martin DB9, Lamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder, Mercedes-Benz SLS Black Series, Chevrolet Corvette ZR1, Chevrolet Camaro ZL1, Nissan GT-R Black Edition, Porsche Carrera Turbo S 2014, както и много други, които ще останат изненада за присъстващите на старта. 
Събитието се организира със съдействието на “Чистота Комфорт” - професионално почистване, “Sin City” - клубът на елита и “Partners” - оторизиран дилър на 3M. Наградите за победителите в “Сезон 2014” са любезно предоставени от MMGroup и VILNER – Your Style Inside.

Коментирай