Opel Monza с гуми от Dunlop

На 65-ото международно автомобилно изложение във Франкфурт, Dunlop разкри, че компанията е разработила гуми, които допълват изяществото на новия концептуален автомобил Opel Monza. Новите концептуални гуми са разработени при съвместното сътрудничество между Dunlop и Opel, така че да се слеят с блясъка на елегантния и атлетичен дизайн на автомобила. Работата по новите концептуални гуми на Dunlop с размер 245/35 R 21 е стартирала в началото на 2013 и е преминала през много етапи, които да гарантират, че разработеният дизайн покрива всички очаквания и високи стандарти на Opel.

Дизайнът включва същите елегантни линии, които могат да бъдат открити и в автомобила Monza Concept и подобрява цялостния външен вид на колата чак до гумите.

Основавайки се на повишаващата се нужда за устойчиво бъдеще, концептуалният автомобил Monza отговаря на увеличаващата се нужда от електрифициране на автомобилите за ежедневна употреба. За да допълни автомобила и да подкрепи нуждата от оптимална ефективност, Dunlop разработи гуми с лека конструкция и ниско съпротивление при търкаляне. Прототипната гума, разработена за Opel Monza, е част от програма на Dunlop, чиято цел е да подкрепя европейските автомобилни производители, които представят нови модели или концептуални коли.

 

Коментирай