Очаквайте скоро 308 SW

За пръв път Peugeot 308 SW ще бъде представен на автомобилното изложение в Женева през март тази година. През пролетта продажбите му ще стартират първо във Франция, а след това и в другите европейски държави. 

Забележителното комби е с дължина 4,58 м и височина 1,47 м. С обем от 610 л., багажникът на новия Peugeot 308 SW е един от най-добрите в сегмента. Неговите форми създават практично и много изчистено вътрешно пространство.

Както и при хечбека, новият Peugeot 308 SW се възползва от новата Efficient Modular Platform (EMP2), гарант за лекота и динамична ефективност. В резултат на това новият Peugeot 308 SW е 140 кг по-лек от своя предшественик.

Двигателите покриват стандарта за Euro 6, те гарантират забележително ниски нива на вредни емисии. BlueHDi версията, отделяща само 85 г/км емисии CO2, поставя нов еталон в сегмента.

Във вътрешността на автомобила, Peugeot i-Cockpit, модерен, изтънчен и новаторски, внася нова атмосфера и усещания за водача и пътниците.

Произвеждан в Сошо, новият Peugeot 308 SW ще се снабдява с двигатели, произвеждани в заводите в Тремери и Дуврен, Франция.

Коментирай