Някой каза, че новата A-класа не се нуждае от разкрасяване... да, да!

Новата А-класа на Mercedes-Benz успя да ни впечатли още с появата си на автомобилното изложение в Женева миналата година. Автомобилът е видимо красив и успя да прикове вниманието на хората върху себе си.
Какво обаче би се получило ако един красив автомобил попадне в ръцете на тунинг стилисти? Опитът на стилиста е от огромно значение. Inden Design и Binz Sport са се справили повече от прекрасно в разкрасяването на два екземпляра от новия модел на немската марка. Двете фирми обединиха общи усилия и заедно представиха своя резултат.
Binz Sport представят на вашето внимание тъмно сив W176. Той е с фабричен AMG пакет, който включва предна и задна броня и странични прагове. В допълнение на праговете в долната им част са монтирани по поръчка карбонови “вежди” с цел подобряване на аеродинамиката на автомобила. Тунерите добавят заден дифузьор, който също е от истински карбон. AMG ауспусите са взети назаем от C63 AMG Black Series, за целта цялата генерация е преправена. Накрая се слагат отпред BBS CH-R-джанти с размер 8,5х19 инча и гуми 225/35 R19 и съответно отзад 9,5х19 с гуми 255/30 R19. Резултатът е видимо красив и приятен за окото.
Противникът е доста сходен на сивия AMG. Тук пакетът е абсолютно същия с разлика в предната решетка, черните джанти и цвета на купето.
Връзката между автомобила и пътя се осъществява от напълно черни матови джанти Barracuda Shoxx с размери 9х19 инча с гуми 235/35 R19. И тук окачването е спортно, както при сивия W176.
Двете преработки са резултат от първото сътрудничество между двете фирми, занимаващи се с тунинг. Inden Design и Binz Sport се заканиха да покажат още съвместни проекти.

Коментирай