Новости от Peugeot в Женева

Сред 28-те автомобила и концепции, които ще бъдат представени на щанда на Peugeot с площ 2650 кв. м., очакваните 700 000 посетители на автомобилното 84-то изложение в Женева, ще могат да открият два нови модела, показвани за пръв път пред публика.

На своя щанд Peugeot ще представи козовете на двойната си офанзива, моделна и двигателна. С последните попълнения към най-младата гама в историята си, марката ще отбележи събитието с новия Peugeot 108 и новия Peugeot 308 SW.

На щанда ще бъдат показани и новите двигатели на марката. Това са PureTech 1,2-литров 3-цилиндров бензинов двигател, новите BlueHDi дизелови двигатели (изключителна Euro 6 дизелова технология), HYbrid4 Diesel хибридната гама и концепцията 2008 HYbrid Air, потвърждават технологичните и екологични постижения на марката, за днес и за бъдещето.

С RCZ R, 308 R Concept и 208 T 16 Pikes Peak, Peugeot също така дава ясно да се разбере, че автомобилната емоция винаги ще бъде в основата на ангажимента, поет от автомобилната марка с над 125 годишна история.

Коментирай