Nissan с единствения прототип на салона в София (Обновена)

Завиден брой хора минаха и покрай изложбена част на Nissan. Всеки може да се полюбува на страховитата „Годзила” - Nissan GT-R и на сензационната и единствена концепт версия на салона – Nissan Sway.

Sway е прототип на компактен модел на Nissan и бе показан за първи път на автосалона в Женева през пролетта. Със своите динамични линии и напълно извънземни пропорции и цветове, Sway безспорно е една от звездите на изложението.

Още може да видите бестселъра Qashqai, екстравагантния Juke и компактния Pulsar, с който японската марка се завръща след известно прекъсване в класа на компактните модели в Европа. Целта, разбира се, е атака на европейските лидери в класа.

Не на последно място щандът на Nissan ви дава възможност да се потопите в атмосферата на Шампионската лига по футбол. Ще имате възможност да участвате в забавна игра, с която да докажете, че сте най-гръмогласният футболен фен. Победителят печели билет за финала на Шампионската лига.

Ако пък предпочитате да покарате някой от новите модели на Nissan, фирмата дава възможност да направите това след предварително записване на щанда.

 

Коментирай