Най-накрая адекватен начин за търсене на авточасти

Ако си нормален човек от нашия век, времето ти е кът. Освен ако не си в майчинство. Тогава сънят и нервите са ти кът.  Та най-вероятно нямаш време да ровиш из интернет и хилядите сайтове за нови авточасти. Или пък да звъниш на автоморги. Smartparts.bg е създаден от хора като теб (що-годе нормални) за хора като теб (без време, но пък със смартфон). Идеята е проста. Регистрираш се, пишеш, буквално, какво ти трябва и натискаш изпрати. Smartparts.bg разпраща твоето търсене до 120 търговци (само толкова са се регистрирали към момента).

Офертите за авточасти, които получаваш, може да се подреждат по цена, по препоръка на търговец и по още няколко критерия, за да ти бъде максимално лесно да избереш.

Най-важното нещо е, че системата е от типа shoot and forget. Тя сама събира офертите и остава за теб да прецениш коя от предложените авточасти да избереш. Добрите търговци дават препоръка и застават зад предложението си. Освен това дават и допълнителна полезна информация, отново, за да се ориентираш по-лесно. Учудващо, те предлагат и цени за авточасти, които са по-ниски  дори от тези на най-големите мастодонти, които услужливо ти дават и 30% търговска отстъпка веднагически.

Smartparts.bg е полезна система и защото можеш да регистрираш няколко автомобила и за всички от тях да имаш справка за търсените авточасти, цените за тях и какво си закупил.

Ако не си някакъв извратен фен на губенето на време по автоморги и по някаква странна причина обичаш нещата да се случват бързо и лесно, следващия път, когато търси авточасти можеш да пробваш smartparts.bg. Безплатно е. И за потребители, и за търговци.

Не е някаква голяма философия цялата работа с търсенето на авточасти в smartparts.bg,
но за всеки случай си имаме видео от цели 28 секунди, което обяснява всичко от - до.

Коментирай