Mitsubishi Outlander 2014 с фейслифт

Новият Mitsubishi Outlander е вече факт. Кросоувърът от D-сегмента на Mitsubishi Motors претърпя лек фейслифт. Това касае, както бензиновата, така и дизеловата версия. В България доставките на този още по-стилен Outlander вече са факт.
Разкривайки намеренията на дизайнерите от MMC за по-убедително визуално присъствие, Outlander задава тона със своето първоначално представяне през 2014 г. с ново “Orient Red” металик покритие.
Промените продължават и в предницата на автомобила, която изглежда още по-стабилна и внушителна, благодарение на новото и по-ефектно оформление на горната част на радиаторната решетка, състояща се от два дълги хоризонтални ламела с 3D дизайн.

Същото важи и за по-долната част на предната маска, с разделителен елемент между двете долни решетки, който сега е със сатеново черно покритие и създава визуално впечатление за много по-голяма въздухозаборна зона, под която има долен SUV протектор със сатеново сребристо покритие. Фаровете за мъгла от двете страни са монтирани в прецизно оформени сатеново черни корпуси с хромирани рингове.
Същият визуален ефект е постигнат и отзад, с новия долен SUV протектор със сатеново сребристо покритие (вместо обикновена черна броня), в комбинация със светодиодни задни светлини.
В средната част е постигнат визуален ефект на удължаване на каросерията с помощта на покривни релси* със сатеново сребристо покритие (вместо чисто черно покритие), а новите черни дъги върху арките над колелата и новите 18-цолови джанти от лека сплав с два цветови нюанса правят профила на автомобила още по-впечатляващ.

Тези подобрения не са приложени в неотдавна появилия се на пазара Outlander PHEV, който вече е променен с помощта на други специфични дизайнерски решения.
Outlander, който е създаден предимно за дълги пътувания с цялото семейство, остава верен на себе си и през 2014 г. с високото ниво на безопасност и комфорт и с подобрено окачване, както и променена CVT трансмисия.
В съответствие с изискванията на европейското законодателство, Outlander 2014 г. е оборудван и със система за следене на налягането в гумите (TPMS) и индикатор за превключване на предавките (GSI), който помага на шофьора да намали още повече разхода на гориво и емисиите на CO2.

Коментирай