Mitsubishi Motors пусна Triton

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) представи в Тайланд за първи път изцяло новия еднотонен пикап Triton – един от най-продаваните модели на компанията в продължение на дълги години. Новият Triton, който е с изцяло нов дизайн за първи път от девет години, се произвежда в завода в Лаем Чабанк на Mitsubishi Motors. Новият Triton вече се предлага на пазара в Тайланд и подобно на неговия предшественик, след Тайланд MMC планира да пусне новия Triton на пазарите на АСЕАН, следвани последователно от Океания, Близкия Изток, Европа, Африка и Латинска Америка, като се предвижда накрая да бъдат обхванати общо 150 страни.

Новият Triton е разработен като “абсолютен SUV”, комбиниращ комфортния интериор на лек автомобил с функционалността и надеждността на пикап.
Външен вид, който впечатлява с мускулести форми, аеродинамичност и устременост – подобно на съвършен атлет. Новият Triton се отличава също така с просторен интериор, голяма товароносимост и изключително стабилно поведение на пътя за този клас автомобили.

Новият Triton се предлага във варианти Single Cab, Double Cab и Club Cab, с три вида двигатели. Освен с новия 2.4-литров MIVEC турбодизелов двигател, който със своето екологично и ефективно функциониране се нарежда сред най-добрите агрегати в своя клас, автомобилът може да е оборудван с подобрената версия на доказалия своите качества 2.5-литров турбодизелов двигател или 2.4-литров бензинов двигател, подобно на своя предшественик.

Коментирай