Infiniti представи новото QX50

Новият премиум SUV INFINITI QX50 беше представен вчера в България на тематично музикално парти с приятели и фенове на марката. Автомобилът съчетава овладяна мощ, безкомпромисен дизайн и иновативни технологии в едно. Най-завладяващият модел от гамата на INFINITI стъпва на европейския пазар, а премиерата му е у нас. За 7-звездното настроение се погрижиха Митко Павлов, Стефан Вълдобрев и софийската легенда – DJ Ради, а топ бармани изненадаха присъстващите с впечатляващо шоу и премиум коктейли. Либерото на националния отбор по волейбол Теодор Салпаров представи във видео промяната на темпото на играта при различните стратегии на играта и направи паралел с ефективността и динамиката на новия VC-Turbo двигател в INFINITI QX50.

INFINITI QX50 е изграден върху изцяло нова платформа, специално оптимизирана за автомобили с предно разположение на двигателя и предно задвижване. Проектирана с умисъл за гъвкавост и адаптивност, новата платформа надскача познатите стандарти за изтънченост, качество на материалите и вътрешно пространство в премиум SUV сегмента.

Скритият коз в света на двигателите с вътрешно горене, революционният VC-Turbo на INFINITI вдига летвата до нови висоти - прескача отвъд границите на досега познатото, за да достигне максимум мощ и ефективност от 2.0л бензинов двигател. Новият VC-Turbо настройва степента на сгъстяване на горивото според стила на шофиране, комбинирайки мощта на 2.0-литров турбиниран бензинов двигател с въртящия момент и ефективността на четирицилиндров дизелов двигател в едно. Завладяваща алтернатива на дизеловите двигатели, новият VC-Turbo се превръща в еталон на бъдещите технологии.

QX50 е стратегически модел за марката, с характеристики, които могат да покорят и най-взискателните клиенти. Продажбите за Европа стартират именно в България като ключов пазар за региона с изключителен потенциал и нестихващ интерес от страна на потребителите. Новият INFINITI QX50 е въплъщение на силен дух, революционна гъвкавост и японска прецизност. Моделът е дългоочакваният своеобразен мост между традиционните двигатели с вътрешно горене и близкото бъдеще, а именно алтернативното задвижване с електричество. Очакванията са, че през 2021г. INFINITI ще дебютира три нови електрически модела.

Коментирай