Honda на автомобилното изложение в София

Интерес предизвика променения HR-V. Уникалният кросоувър е с нов по-динамичен стил, но с изключителни възможности по отношение на вътрешните трансформации и удобство, съчетани с динамично пътно поведение и ефективно задвижване. HR-V предлага избор от два двигателя – отзивчивия и ефективен 1.5 I-VTEC бензинов двигател с 130 к.с. и икономичния 1.6 I-DTEC дизелов двигател с 120 к.с.

Двигателите са куплирани с 6-степенна механична трансмисия, като 1.5 I-VTEC се предлага и с безстепенна CVT автоматична трансмисия. И двата двигателя имат ECON режим и Start/Stop система, които минимизират разхода на гориво и помагат за намаляване на емисиите на CO2 до 104 г/км. 

Третото поколение Honda Jazz пристига в България за изложението през 2015 г. Автомобилът е със смели решения, още по-изискан външен и вътрешен дизайн, с ненадминато вътрешно пространство и гъвкавост. Jazz ще бъде оборудван с новия мощен и ефикасен 1.3-литров бензинов двигател от серията Earth Dreams Technology.

Honda CR-V вече се е утвърдил в цял свят като един от най-популярните компактни SUV автомобили. Основните отличителни характеристики на CR-V 2015 включват нов дизелов двигател и 9-степенна автоматична трансмисия, благодарение на които е постигнато безпрецедентно съотношение на мощност към разход на гориво.

Моделът Honda Civic за 2015 г се радва на напълно освежен дизайн. Както Civic, така и Civic Tourer, са с подобрен екстериорен дизайн на предницата, който придава отличително ново излъчване на модела, акцентирано с нови фарове с интегрирани дневни светлини и нова аеродинамично оформена предна броня. Civic Hatchback е също така с нови задна броня и странични престилки, черен заден спойлер и комбинирани задни LED светлини. Civic 2015 е с просторен интериор, с включително багажно отделение с ненадминат обем от 477 литра при Civic Hatchback и 624 литра при Civic Tourer (при изправени седалки и за двата модела).

Дебют за Honda Connect. Изцяло новата аудио информационна система Honda Connect ще направи своята премиера в гамата модели на щанда по време на изложението. Honda Connect предлага удобно управление и комуникационни възможности по време на пътуване, а основните функции включват например AM/FM, DAB и Internet Radio, Bluetooth интерфейс, навигация в интернет, сателитна навигация и камера за задно виждане при паркиране.

Коментирай