Great Wall на рали „Бреслау”

Осем надеждни и високопроходими автомобила с марка Great Wall бяха предоставени за рали “Бреслау”. Официалните лица и организаторите на утвърдилото се на международната офроуд сцена рали Бреслау ще могат да достигнат до най-предизвикателните и атрактивни точки по маршрута, благодарение на безкомпромисния Great Wall Hover H5 и на най-успешния в България пикап – Steed 5.

От 14-и до 21-и септември България ще бъде домакин на Балканското издание на рали Бреслау. За трета поредна година състезанието – синоним на предизвикателство и екстремност, ще се проведе в нашата страна. За първи път български автомобилен производител, в лицето на Литекс Моторс, е официален партньор на атрактивната надпревара, като предоставя специално разработените за тежките офроуд условия високопроходими Great Wall Hover H5 и Steed 5. На старта на ралито в нашата страна се очакват над 70 екипажа от цяла Европа, включително и от България.

Най-голямата и популярна офроуд надпревара в Европа – рали Бреслау, събира ежегодно над 250 различни превозни средства – мотоциклети, автомобили, камиони и ATV. Ралито се провежда на две локации – Бреслау Полша (Breslau Poland) и Балканско рали Бреслау (Balkan Breslau). Тази година легендарното състезание празнува своя 20-и юбилей.

Коментирай