Great Wall Drag Challenge

Great Wall България е генералния спонсор на драг състезанието на писта Кондофрей. Много адреналин и страхотно шоу очакват всички на Great Wall Drag Challenge. Третият кръг от националния шампионат по драг рейсинг тази година ще се проведе на 13 и 14 септември на пистата до село Кондофрей, а Great Wall България е генералният спонсор на състезанието.
Всички любители на бързите скорости, които искат да изпробват възможностите на автомобилите си, могат да го направят на обезопасеното трасе на Great Wall Drag Challenge - съботният ден е предвиден за свободни стартове и тренировки.
По време на състезанието публиката ще има възможност да се запознае отблизо и с възможностите на Great Wall Steed 5 – пикапът с много лица. Подробности за цялата продуктова гама на Great Wall можете да намерите на специално обособената зона на състезанието.
Организаторите напомнят на гостите и състезателите на Great Wall Drag Challenge, че бързи скорости се развиват на пистите, а разумното и безопасно шофиране е въпрос на отговорност.

Коментирай