Готови ли сте за "Премиум Рали" 2015?

Хубави новини за феновете на красивите автомобили и адреналина в Българияи. За трета поредна година ще се проведе ралито за суперколи Премиум Рали София – Свети Влас. Проектът стартира преди 2 години от млад екип и фактът, че подобни събития имат бъдеще може само да ни радва.
През 2015 година събитието ще се проведе на територията на България и Сърбия като официалните дати са от 16 Юни до 19 Юни. Конвоят от суперавтомобили този път ще започне своето пътешествие от Марина "Диневи", Свети Влас. На 17 Юни от 13ч. ще стартира първият автомобил в посока Велинград като преди да достигне крайната си точка ще тества спортните си възможности на специално избрано трасе за скорост.
Още на първия ден организаторите, заедно с екипа на г-н Владимир Илиев, са измислили и лека закачка с участниците като ще ги изненадат с изпитание за скрита локация. Привечер луксозните автомобили ще могат да бъдат видяни в Гранд Хотел Велинград и добре познатия ресторант "Родопско Село".
На втория ден отборите ще потеглят към съседката ни Сърбия и по-точно Белград. Тайна локация, достояние само за участниците, ще е междинният чек-пойнт на 18 Юни.
През последния ден от ралито на 19 Юни кордонът от автомобили ще се насочи към столицата ни, но преди това ще разрешават спора кой е по-бърз на трасе за скорост, най-вероятно в западната ни съседка.
Хотел „Кемпински" ще е домакин на пищна вечеря по случай финалния ден и награждаване на победителите.
 Трасета за скорост, изпитания пълни с адреналин, незабравим нощен живот... това са само малка част от "акцентите" на Сезон 2015 в Премиум Рали София – Свети Влас!
Очаквайте скоро повече информация за предстоящите събития и чек-пойнти, на които ще могат да се видят участващите отбори и автомобили.

Коментирай