Готови ли сте за нещо вълнуващо?!

Наближава най-вълнуващото и изпълнено с адреналин приключение през лято 2019г., а именно Премиум Рали София - Свети Влас. Датите са 19 – 22 юни. Тази година ралито ще премине през София, Букурещ - Румъния, Варна и ще завърши традиционно в Свети Влас. Незабравими партита, нови изпитания и много незабравими емоции за всички участници, предстоят в сезон 2019.  Time-attack този път ще е на писта Мотор-Парк Румъния, където отборите ще имат възможността да тестват своите пилотски умения и лимитите на автомобилите си. Част от изпитанията в ралито тази година са драг, „Точна езда" и нещо съвсем ново за навигаторите, което засега остава изненада.

Стартът ще се състои на 19 юни от Хотел „Маринела", гр. София. Там участниците ще започнат своето незабравимо приключение, а феновете на спортните коли ще имат възможността да разгледат и да се насладят на любимите си марки. Тази година Auto Bavaria ще предоставят пилотната кола - BMW M5 с уникален оптичен тунинг.

Традиционно, от Eurolink ще изненадат феновете със селектирани коли, „Талисмани" на Сезон 2019. Какви ще са те, организаторите ще запазят в тайна до старта на ралито. От Tortuga Slots също са подготвили много изненади за участници и публика, с възможност за страхотни награди на TortugaSlots.com. За пета поредна година събитието е подкрепено от Orlen Oil и Benzin.bg, които ще се впуснат в ралито с автомобил с индивидуален дизайн. Събитието се организира със специалната подкрепата на Asset Insurance. Организаторите обещават, че сезон 2019 ще е повече от впечатляващ!

Преди ралито, на 6-ти юни в столичния клуб Theatro ще се състои официалното представяне на сезон 2019. Мероприятието обещава много емоции, приятелска атмосфера и разкриване на повече детайли за това какво да очакваме от предстоящите събития на Премиум Рали София – Свети Влас.

Всеки любопитен да научи повече за това какво предстои в сезон 2019, както и да се запише за него, може да го направи на: www.premiumrally.com

Ще Ви очакваме на партито по случай откриването на сезон 2019 в клуб Theatro, гр. София на 6-ти Юни!

Коментирай