Гарантиран адреналин от Премиум Рали

През изминалия уикенд в Планет клуб София се състоя едно от най-вълнуващите предварителни мероприятия на Премиум Рали София - Свети Влас, а именно официалното представяне на Сезон 2016. 
 
На паркинга пред Планет клуб София можеха да се видят суперавтомобилите, които ще вземат участие в новия сезон на Ралито, като Maserati Quatroporte - лице на Motobul и Orlen Oil, Ferrari 488 GTB - талисманът на този сезон, предоставен от Eurolink, Audi RS6, Cayenne Turbo S, Mercedes SL55 AMG, Dodge Viper, BMW M5 Evo Limited, AUDI RS7 Dynamic + и много други. Гостите имаха възможност да се насладят на приятната обстановка на Планет клуб София и да се запознаят с изпитанията, които им предстоят по време на маршрута през Сезон 2016.  
 
Следващото предварително мероприятие на Премиум Рали София - Свети Влас ще се състои този петък в клуб PM от 20:30ч., където ще бъде проведен кастингът за дамски екип на тазгодишния сезон на Ралито. Осем победителки ще спечелят пътуване по целия маршрут на Премиум Рали София - Свети Влас Сезон 2016, лимитирана серия диамантени обеци от GOTO: Бижутерия и Диаманти, както и специално изработени рокли от Boutique Room 11. Част от журито, което ще направи финалния избор, ще бъдат Александър Гагов и Николай Петков, победителите от първия сезон на Ралито с Camaro SS, набиращият популярност актьор от Лондон - Юлиян Костов, Мис Лейди България Силвия Теодосиева и други.  

Коментирай