Френският посланик тества Renault Zoe

Френският посланик Ксавие Лапер дьо Кабан тества електрическото Renault Zoe. Renault ZOE известява началото на нова ера, такава, в която електрическата мобилност става достъпна за всички. Моделът бележи важна стъпка напред за автомобилната индустрия, а също и за Renault. През своята 115-годишна история, марката е показала своята иновативна способност и възможността да доставя технология в обхвата на всички. ZOE е острието в Renault Z.E. гамата. Той комбинира целия опит на Renault с електромобилите в компактен и атрактивен дизайн с достъпна цена.
 
Тестдрайвът на Renault Zoe се случва в седмицата под наслов: „Френска седмица на иновациите и устойчивото развитие в България“, в която Френският Институт организира дебат, посветен на „Града на бъдещето“ и кръгла маса на тема „Иновациите като решение на климатичните промени – сфера на сътрудничество между публичните и частните субекти”.
 
Френска седмица на иновациите и устойчивото развитие в България се случва малко преди най-дългоочакваната конференция за климатичните промени. От 30 ноември до 11 декември 2015 г., Франция е домакин и председател на COP21, 21-ата конференция на Обединените нации за климатичните промени. Официален партньор на това събитие, Алиансът Renault Nissan дава заявка за една новаторска и отговорна мобилност. По време на тази 21-ва среща на върха, електрическите автомобили на Алианса Renault Nissan ще извозват участниците до мястото на преговорите – Льо Бурже.
 
В рамките на конференцията COP21 всеки ще има възможност да тества електрическите автомобили Renault, а Алиансът ще отговори на всичките въпроси, свързани с екологичното шофиране. Ще проведем и конференции и дебати относно залозите, свързани с климатичните промени.
 

Коментирай