Финал за Премиум Рали София 2019

Снимки: 

Над 40 отбора с автомобили като Ferrari 488 GTB, AMG GT R, Nissan GT-R Black Edition, Porsche 991.2 Turbo S, BMW M5 от Auto Bavaria, Lexus LC500 – Отборът на Top's Honey , Aston Martin DB11, Maserati Quattroporte, BMW M2, BMW M850i, AUDI RS7, Lamborghini Gallardo и още много други финишираха на 22.06. на пристанището Марина "Диневи" в Свети Влас. Поводът бе седмото поред издание на Премиум Рали София – Свети Влас.

За четири дни участниците преминаха през 2 държави с трасе от общо над 1000 километра. Класирането в Събитието се сформира от четирите изпитания: Драг, time-attack, „Скрити Локации" и „Точна езда" . А ето и най-добре представилите се:

Дисциплина Драг
Екипаж: В.А. и С.В.
Автомобил: Porsche 991.2 Turbo S
Време: 10.6сек.

Дисциплина Time-attack на писта MotorPark Romania
Екипаж: В.А. и С.В.
Автомобил: Porsche 991.2 Turbo S
Време: 1:54:91 мин.

Дисциплина „Точна езда"
Екипаж: М.Ш. и Д. Г.
Автомобил: Ferrari 488 GTB

Освен за тези изпитания, организаторите бяха приготвили награди за "Талисмани на Сезон 2019", което спечeлиха отбора на Д. Д.  и Т. Б. с автомобил AMG GT R. Те бяха избрани от всички участващи в Събитието. Имаше и награда "Бензин в кръвта", която получиха М. и К. Димитрови с автомобил C63 S AMG. Те са най-дългогодишните участници във всички Събития на Премиум Рали София - Свети Влас.

А кои са Шампионите...Първите три места в Генералното Класиране са:

Първо Място безспорно спечелиха отборът на В. А. и С. В. с Porsche 991.2 Turbo S. Втори след тях, отново със завидни умения, бяха М. Ш. и Д. Г. с Ferrari 488 GTB. Трети на стълбичката са Х. Г. и И. И. с Porsche Turbo S.

Наградите за победителите бяха предоставени от Kushev Brothers, които се занимават с детайлинг, дълбоко и цялостно почистване, възстановяване и защита на всички елементи от екстериора и интериора на автомобила.
Наградата за първо място бе керамично покритие на екстериора на автомобил, наградата за второ място се състоеше от детайлно почистване и импрегниране на интериора и защита на стъклата, а за третото място беше специално подбран комплект от продукти на Gtechniq.

По време на Гала вечерята в Свети Влас традиционно се организира Благотворителност, към която щедро се включиха партньорите от GOTO: Бижутерия и Диаманти.
След това шумната компания продължи празненството с Гранд Финал Парти в Планет Яхт Клуб "под флага" на Benzin.bg и  Orlen Oil. По време на цялата вечер пред клуба можеше да се види страхотната Alfa Romeo 4C, паркирана върху спортна настилка от Energy Sports.

Събитието се извършва с подкрепата на Asset Insurance, които се грижат за сигурността и спокойствието на всички участващи, Tortuga slots -  партньори в entertainment сектора, и Eternal Start of the Engine, пазейки автомобилите от липса на заряд.

Коментирай