Mercedes G-Class

Достоен за Пепеляшка

автор: 

“Вълшебницата накарала Пепеляшка да откъсне от градината най-едрата тиква, след което я издълбала, докоснала я с пръчицата си и тиквата изведнъж се превърнала в красива, позлатена каляска с перденца от червено кадифе.”

Как би изглеждала съвременната карета, достойна за днешните принцове и принцеси? Студио Vilner влиза в ролята на Шарл Перо, а величественият Mercedes G-Class отваря вратите си, за да ни разкрие приказния свят на дизайнерското ателие.

Изцяло промененият интериор е достоен за кралски особи. Висококачествена кожа обгръща изцяло купето. Светлият салон гали сетивата с релефните си елементи, които се пренасят по вратите и тавана на автомобила, като последния е разделен с широка черна лента от алкантара. Цялата вътрешност на автомобила е облечена с кожа - дори огледалото за обратно виждане и пластмасовите елементи на предпазните колани. Изключително внимание е отделено на детайлите. Дребни елементи от интериора величествено изпъкват с блестящия си хром. Светлината от плафоните на огледалата в сенниците излиза от кръгли отвори на черната алкантара.

Независимо колко дълъг ще е пътят от Кралство А до Кралство Б, пасажерите в луксозния Mercedes G-Class ще глезят сетивата си и с музиката, излизащa от аудиосистема “Ground Zero” в допълнително обезшуменото купе. Питиетата ще седят в хромираните поставки, обгърнати и с черен плюш, а гравираните инициали изпъкват гордо на предните седалки.

Отвън, в тъмнината, пътят се вижда кристално ясно, благодарение на новите LED светлини, дело на Vilner… Красива приказка!

Коментирай