Да отпразнуваме заедно титлата на 308: Автомобил на годината 2014 в Европа

София Франс Ауто и Peugeot Club-Bulgaria, заедно с журналисти от различни авто медии в България отпразнуваха заедно титлата на Peugeot 308 - Автомобил на годината 2014 в Европа. Хепънингът се проведе в комплекса на София Франс Ауто на бул. Ботевградско шосе с участието на Peugeot Club-Bulgaria, клиенти, журналисти и фенове на марката.

Припомняме, че на 3 март 2014 в навечерието на 84-ия автомобилен салон в Женева, новият Peugeot 308 бе коронован с престижната титла „Автомобил на годината 2014“ в Европа. Призът е много ценен за марката, защото 308 бе поставен на най-високото стъпало в най-престижния автомобилен конкурс. Тази титла отразява върховите постижения на марката по отношение на дизайн, елегантност и динамика.

Гостите на празника имаха възможност да тестват Peugeot 308 с различни двигатели и нива на оборудване и лично да се убедят в достойнствата на автомобила на годината 2014 в Европа и да се насладят на удоволствието от шофирането на този изключителен представител на марката.

Най-атрактивната част от събитието бе състезанието по „Майсторско шофиране с Peugeot 308“, в което участниците трябваше да преминат за най-кратко време по специално подредено трасе с конуси. На първо място при мъжете с време 00:46.509 мин. се класира Калин Филчев, а при жените Ива Николова от Peugeot Club-Bulgaria.

Участниците в надпреварата демонстрираха завидни шофьорски умения, благодарение на спортния характер на новото Peugeot 308.

VS AUTO благодари на СФА и Peugeot Club-Bulgaria за организирането на това прекрасно и толкова забавно събитие.

 

Коментирай