Chevrolet ще представи новата MyLink

Само след броени дни на автомобилното изложение във Франкфурт, Chevrolet ще представи две нови версии на системата MyLink с разширени възможности, които несъмнено ще бъдат още по-привлекателни за потребителите.
Технологията Chevrolet MyLink предлага изобилие от възможности на модерния потребител на интернет – независимо дали става дума за водачите, които просто искат да интегрират функциите на своя смартфон в автомобила или на почитателите на високите технологии, желаещи да индивидуализират своето изживяване зад волана.
Системите Chevrolet MyLink използват основата на 7 и 8-инчови чувствителни на докосване цветни екрани с висока разделителна способност и предлагат на клиентите бърз, лесен и удобен достъп до желаната от тях мултимедийна информация – включително и до специализирани приложения на техните преносими устройства. Сред предлаганите възможности са съдържанието на телефонни книги, лични плейлисти с музика, галерии със снимки и друга съхранена в паметта на смартфона информация. Стандартните устройства за съхранение и възпроизвеждане на мултимедия като MP3-плейъри, iPod и iPad могат да бъдат свързани лесно със системите посредством предвидените за целта безжична Bluetooth връзка, USB и Аux-in входове.
Базовата версия на системата Chevrolet MyLink в момента се предлага при някои от вариантите на изпълнение на Chevrolet Aveo, Trax и компактния Cruze. Тя разполага със 7-инчов чувствителен на докосване цветен екран с висока разделителна способност и може да съхранява необходимата информация за свързване с до седем на брой смартфона по едно и също време.

Коментирай