Chevrolet MyLink с награда

Аудиосистемата Chevrolet MyLink с радиоприемник и възможност за връзка с глобалната мрежа за носител бе удостоена с наградата SMARTBEST 2013, връчена от журито на конкурса AUTOBEST, в който участват журналисти от 15 държави от Централна и Източна Европа.
Според специалистите на независимата организация, системата е плод на “новаторска, опростена и изключително достъпна от потребителска гледна технология”. Наградата SMARTBEST бе учредена през миналата година.
Технологията в Chevrolet MyLink е в състояние да пренесе съдържанието на свързаните със системата смартфони на чувствителния на докосване цветен екран с висока разделителна способност на арматурното табло и да осигури лесен и безпрепятствен достъп до записите в телефонната книга, личните плейлисти, галериите със снимки и/или видеофайлове, както и другите съхранени в паметта на преносимото устройство медийни файлове и данни. Аудиосистемите MyLink предлагат също възможност за използване на множество специализирани програмни приложения като навигацията BringGo, системата за разпознаване на говор и гласови команди, както и за стрийминг възпроизвеждане на аудиофайлове.
Съвместимите със системата външни устройства могат да бъдат свързани с нея безжично по стандарта Bluetooth или чрез USB кабел. Системата разполага и с отделен вход за включване на преносими музикални плейъри или смартфони, които не използват USB или Bluetooth връзка.

Коментирай