BMW 5 F10

Бяла магия

Eдна кола с енергия, стил и излъчване.
Един човек, който иска още повече индивидуалност.
Едно студио, което може да направи това.

Автомобилът е BMW F10, изпълнен със съвършени форми, дизайн и технически характеристики. Интересен, функционален и просторен интериор - всичко, което всеки човек би желал за своя автомобил, тук го има!

Но не така мисли и българският футболист от ЦСКА Костадин Стоянов. Той харесва своето BMW 5, но според него за този клас автомобил може да се направи много повече. Той иска нещо по-различно и интересно. Иска да се откроява от своите колеги и поради тази причина се обръща към Vilner.

Мечтата на Костадин била неговият автомобил да бъде с бял и интересен интериор. От BMW не са могли да осъществят неговата мечта и затова футболистът се доверява на момчетата от Vilner като им поверява бялата си, но само отвън, петица.

Vilner преработват изцяло интериора като използват бяла естествена кожа за седалките, корите и долната част на таблото. Черна алкантара получава таванът и вътрешната част на седалките.

Интересното в случая е червената линия, която присъства на ключови места в купето и акцентира скоростния лост и волана. Той е изцяло преработен и получава нов по-ергономичен дизайн, съобразен със стила на шофиране на г-н Стоянов.

 

Коментирай