BMW Group представи Серия 7, Х1 и MINI

Нямаше как да не забележим и луксозните автомобиле на марката BMW. Специален акцент в представянето на баварския премиум производител са трите премиери за България – най-иновативното BMW създавано някога BMW Серия 7, BMW X1и MINI Clubman. Наред с това на площ от 480 кв. м. официалният вносител и дилърите на марката от цялата страна показват още някои от най-популярните и подходящи за българския пазар модификации, като новото BMW Серия 2 Гран Турер, обновените BMW Серия 1 и BMW Серия 3 Седан, BMW X5 xDrive40d и MINI Hatch с пет врати. Изборът на експонати подчертава предлаганото многообразие от модели и задвижвания, които могат да отговорят на нуждите за индивидуална мобилност без значение от начина на живот.

MINI за първи път демонстрира новата си корпоративна идентичност, след като през лятото на тази година марката адаптира своята продуктова и бранд стратегия. В бъдеще марката ще се фокусира върху пет основни модела със силна идентичност и характер. Променя се корпоративната идентичност, за да отразява по-добре духа на времетo.

По време на Автомобилен салон София на разположение за пробно шофиране ще бъдат моделите BMW X6, BMW Серия 2 Актив Турер и MINI Hatch с 5 врати. Поради големия интерес от клиенти ще бъдат осъществени и ограничен брой тестове със спортния plug-in Hybrid на под марката BMWi - BMW i8, макар все още продуктите на подмарката да не се въведени на българския пазар.

Коментирай