AUDI RS6 от O.CT Tuning

AUDI RS6 е наистина специален автомобил, просто трябва да чуете буботенето на 4,0-литровия V8 двигател. С мощност 560 к.с. и 700 Нм въртящ момент, този тип двигател за някои хора е напълно достатъчен, за да наказват “лоши бегачки” по нормалните пътищата. След намесата на O.CT Tuning, нещата стават още по-сериозни, направо убийствени. Да се чуди човек на алчността на хората, за повече скорост и мощност.

 

 

O.CT Tuning направо са се престарали, от 560 к.с., мощността отива директно на 680 к.с. с максимален въртящ момент 880 Нм. Ускорението от 0-100 се осъществява за по-малко от 4 сек., а максималната скорост вече може да достигне фрапантните 320 км/ч.

 

 

Всичките тези резки промени, идват след промяна в електрониката на автомобила и неговата изпускателна система. Двете крайни “дула” допринасят допълнително за невероятния саунд идващ от V8-мака. Все пак говорим за Audi RS6 4.0 TFSI Quattro от O.CT Tuning.

 

 

За доброто сцепление на автомобила се грижат нископрофилните широки гуми, а за спирането му, по-големи спирачни апарати и вентилирани дискове. На това му викам сериозен съперник на Nissan GTR R35. Но не мисля, че ще успее да надвие Годзила.

Коментирай